Posted: May 13, 2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği temsilcilerini kabul etti.

Cevher Cem Süzal başkanlığındaki   Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği temsilcileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamı

«Mayıs 2016»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2526
2589

Saner: Toplumsal Yaşamda Engelleri Aşmak için Eğitim Şart

Yakın Doğu Üniversitesi Center of Excellence, YDÜ Center of Excellence’a bağlı YDÜ Turizm Araştırmaları Merkezi, YDÜ Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezi, ve Yakın Doğu Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirilen ” Herkes İçin Eğitim Engelsiz Turizm Ve Yaşam çalıştayı” YDÜ Hastanesi 101 No’lu salonda başladı.
Devamı
27
2590

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner KOOP SEN Grevi Hakkında Açıklama Yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, Kooperatif Merkez Bankası’ndaki grevini askıya alan KOOP-SEN’in emekli maaşlarından kesinti yapıldığı yönündeki açıklamasına açıklık getirdi.
Devamı
2829
2592

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, Ahmet Ulubay başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği heyetini kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Ulubay kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretlerinin amacının   Bakan Ersan Saner’e yeni görevinde başarılar dilemek ve  derneğin çalışmaları hakkında bilgi vermek olduğunu ifade etti.
Devamı
301
234
2601

Bakan H. Ersan Saner, "İnşaat Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalığı" konulu seminere katıldı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı  İnşaat Encümeni tarafından 4-10 Mayıs İş  Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla, "İnşaat Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği  Farkındalığı " Semineri düzenlendi.

Devamı
5678
910111213
2607

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği temsilcilerini kabul etti.

Cevher Cem Süzal başkanlığındaki   Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği temsilcileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamı
1415
16171819
2632

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner , 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, bugün Girne’de bulunan SOS Gençlik Evini ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Saner’e, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs, SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Çerkez ve SOS Çocuk Köyü Derneği Ulusal Müdürü Refika İnce de eşlik etti.

Devamı
20
2633

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, Belediye Emekçileri Sendikası yetkililerini kabul etti.

Ulus Arpalıklı başkanlığındaki Belediye Emekçileri Sendikası  yetkilileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Devamı
2122
2324
2634

Nurettin Akçul başkanlığındaki Türkiye Maden İşçileri Sendikası yetkilileri Bakan H.Ersan Saner’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Maden İşcileri  Sendikası’nın üye toplantısını KKTC’de yapmaya karar verdiklerini  söyleyen Akçur,  iki ülke arasında çalışma hayatı ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Bakan Saner’i ziyaret ettiklerini söyledi.


Devamı
25
2635

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner:" Rekabet sadece fiyatta değil iş güvenliğinde de olmalı "

Çimento üzerinde faaliyet gösteren ve Lafarge Holcim şirketine bağlı bulunan Boğaz Madencilik ve Endüstri Ltd. 90 ülke ile eş zamanlı olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda  etkinlikler düzenliyor.

Devamı
26272829
3031
2661

Sosyal Hizmet Merkezleri'nden Lefkoşa Türk Belediyesi Personeli'ne '' Etkin İletişim Becerileri'' Eğitimi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Lefkoşa Türk Belediyesi işbirliğinde, Bakanlığa bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri tarafından 9-20 Mayıs tarihleri arasında, Lefkoşa Türk Belediyesi personeline yönelik "Etkin İletişim Becerileri" konulu kurs düzenlendi.
Devamı
123
2662

Çalışma Bakanlığı'nda İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Girişim‏.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, inşaat sektörü başta olmak üzere diğer tüm iş kollarında iş sağlığı ve güvenliğinin artırılması amacıyla çalışma başlattı.
Devamı
45