Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kaan Mındıkoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Memur Sendikası ( Memur-Sen) yeni yönetim kurulunu kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kaan Mındıkoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Memur Sendikası ( Memur-Sen) yeni yönetim kurulunu kabul etti
Çalışma ve Sosyal  Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner,  Kaan Mındıkoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Memur Sendikası ( Memur-Sen) yeni yönetim kurulunu kabul etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Kağan Mındıkoğlu  nezaket ziyaretinde yaptığı konuşmada , Memur-Sen’in yeniden yapılanma sürecinde  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner’e sendikal mücadelerinde verdiği  destekten dolayı teşekkür etti.  İki buçuk  yıldan beri sendika içindeki sıkıntıları aşmak için uğraştıklarını kaydeden Mındıkoğlu,  Çalışma Bakanı Saner’in  ilgili yasayı uygulayarak demokrasinin  önünü açmak adına  cesaret gösterdiğini söyledi.  Mındıkoğlu , Bakan Saner’in Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde  hayata geçirdiği reform niteliğindeki  kararların  ve uygulamaların hem  halk tarafından hem de kendi üyeleri tarafından  olumlu karşılandığını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner  de , yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarı dilerken, demokratik ülkelerde sendikal faaliyetlerin bulunduğunu, bu faaliyetlerin uzlaşı ve diyalog  içinde yürütülmesi  gerektiğini ifade etti.
Sendika içindeki sorunların  çözüme kavuşturulması için ,sendikal yaşamdan sorumlu bakanlık olarak  yasanın gerektirdiklerini ivedilikle  uygulamaya koyduklarını belirten Saner,  sendika yönetimlerinin sendika üyeleri tarafından belirlenmesinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru  olduğunu  ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu kaydetti.

Saner, sendikanın hassasiyeti olan yıkıcı değil yapıcı tavırdaki yaklaşımların tüm yönetimler tarafından olumlu karşılanacağına inanç belirterek, her türlü yardım ve desteğe Bakanlık olarak hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Print
Posted: Kas 9, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345