Posted: Kas 22, 2016

Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı H. Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Kamu-Sen yetkililerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, KKTC Memur-Sen’in davetlisi olarak ülkemizde bulunan TC Kamu-Sen Konfederasyonu Başkanı İsmail Koncuk ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde KKTC Memur-Sen Başkanı Kaan Mındıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Devamı
Posted: Kas 18, 2016

Bakan Saner, SOS Çocuk Köyü Derneği Yeni Yönetim Kurulu’nu Kabul Etti.

Buğra Akter başkanlığındaki SOS Çocuk Köyü Derneği Yeni Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Devamı
Posted: Kas 18, 2016

"20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ” İÇİN FARKINDALIK YARATMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

"20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” için farkındalık yaratma etkinliği düzenlendi.

Atatürk Öğretmen Akademisi ve DAÜ Okul Öncesi Eğitim Bölümü öğrencilerinin katkısıyla Lefkoşa Kuğulu Parkta gerçekleştirilen etkinliğe Lefkoşa ilkokulları ve Sosyal Hizmetler Dairesinden hizmet alan okul öğrencileri katıldı. Etkinlikte çocuklara yönelik, resim, oyun, yüz boyama ve çocuk hakları stantları kuruldu.

Devamı
Posted: Kas 16, 2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nı (KTTO) ziyaret etti:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Fikri Toros Başkanlığındaki  Kıbrıs Türk Ticaret Odası’ nın, bakanlığı devraldıktan sonra kendilerine yapmış olduğu ziyarete karşılık iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Devamı
Posted: Kas 15, 2016

Saner: " Hem İşvereni Hem Çalışanı Rahatlatacak Bir Düzenleme "

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner  de  tasarı ile ilgili söz alarak düzenleme hakkında konuştu.

Devamı
1234

«Kasım 2016»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
3112
2961

Bakan H. Ersan Saner,56 üye ülkenin katıldığı“İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadınların Rolü 6. Bakanlar toplantısı’na” katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, İstanbul’da  56 üye  ülkenin katılımı ile gerçekleşen   “ İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadınların Rolü 6. Bakanlar toplantısı’na” katıldı.

Devamı
34
2964

Saner, TC Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile görüştü.‏

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, “İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadının Rolü 6. Bakanlar Konferansı” çerçevesinde , Türkiye Cumhuriyeti  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile görüşme gerçekleştirdi.

Devamı
56
78
2968

Cumhuriyet Meclisi, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, Yabancıların Çalışma İzinleri (Değişiklik) Yasa Tasarısı ile Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nı oy birliğiyle kabul etti

Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün UBP Milletvekili Ersin Tatar başkanlığında toplandı.Komite, gündeminde bulunan şu yasa gücünde kararname ve yasa tasarılarını görüştü:
Devamı
9
2982

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kaan Mındıkoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Memur Sendikası ( Memur-Sen) yeni yönetim kurulunu kabul etti

Çalışma ve Sosyal  Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner,  Kaan Mındıkoğlu başkanlığındaki Kıbrıs Türk Memur Sendikası ( Memur-Sen) yeni yönetim kurulunu kabul etti.

Devamı
10
2981

Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği sıkıntılarını Saner’e iletti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Ertan Ersan başkanlığındaki Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği kabul ederek, dernek yetkilileri ile yaşadıkları sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Devamı
1112
2980

Saner, katıldığı bir televizyon programında çalışma ve muhaceret affı ilgili yaşanan süreç konusunda bilgi verdi.

16 Ağustos 2016 tarihinde çıkarılan kararnamenin gerekçesi ve kapsamı hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Saner, "Bakanlığa geldiğimiz ilk günden itibaren ilgili tüm sivil toplum örgütlerinin bizden çalışma yaşamına daha kaliteli iş gücünün kazandırılması adına bir talebi oldu.

Devamı
13
1415
2996

Saner: " Hem İşvereni Hem Çalışanı Rahatlatacak Bir Düzenleme "

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner  de  tasarı ile ilgili söz alarak düzenleme hakkında konuştu.

Devamı
16
3001

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nı (KTTO) ziyaret etti:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Fikri Toros Başkanlığındaki  Kıbrıs Türk Ticaret Odası’ nın, bakanlığı devraldıktan sonra kendilerine yapmış olduğu ziyarete karşılık iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Devamı
17181920
21222324
3024

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, İstanbul’a Gitti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından, 25-26 Kasım tarihlerinde  İstanbul’da düzenlenecek "2. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi" ne katılacak.
Devamı
25
3041

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, İstanbul’da gerçekleşen “2. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi” ne katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Açılışını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı, T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ev sahipliğinde, İstanbul’da gerçekleşen “2. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi”  ne katılarak, bir konuşma gerçekleştirdi.

Devamı
26
3040

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Saner, “Pendik Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” ile “Yalova Çınarcık Huzur Evi” merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, Türkiye temasları çerçevesinde beraberindeki heyetle birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı “Pendik  Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” ile “Yalova Çınarcık  Huzur Evi” merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Devamı
27
28
3054

Saner, Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası’nı kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H . Ersan Saner, bugün Hasan Sungur başkanlığındaki Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası yetkililerini makamında kabul etti.

Devamı
29301234
567
3078

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Saner, Kıbrıs Türk Ticaret Odası yetkilileri ile çalışma saatlerini görüştü.

Görüşmede söz alan Ticaret Odası Başkanı Fikri Toros , Bakanlar Kurulu tarafından gerek kamuda gerekse özel sektörde alınan çalışma saatleri ile ilgili karar hakkında  Bakan Saner ile önceden  istişarede bulunduklarını  belirtti.

Devamı
891011